Eigenaresse Kolkkidz: Evelyn van der Kolk

Als eigenaar en directeur ben ik nauw betrokken bij de zorg en aandacht voor de kinderen en de medewerkers. Mijn opleiding voor Sociaal Pedagogisch Medewerker rondde ik af in 2016. KDV Kolkkidz bestaat sinds december 2008 en ik manage het kinderdagverblijf sinds 2011.

KDV Kolkkidz is een kleinschalig kinderdagverblijf en ik kan mij juist daardoor helemaal richten op het begeleiden van onze leidsters en de – pedagogische – kwaliteit onze dienstverlening. Daarbij let ik goed op de band die tussen onze leidsters en de kinderen ontstaat. Kinderen moeten zich veilig en welkom voelen op ons kinderdagverblijf en indivuele aandacht krijgen.

Dit alles binnen de aangescherpte eisen die aan de kinderopvang zijn gesteld door de overheid. Dat ziet u als ouder/verzorger aan kwaliteit de inrichting, materialen en speelgoed van ons kinderdagverblijf. Daarbij is er de jaarlijkse risico-inventarisatie op het gebied van veiligheid en hygiëne. Zie hiervoor de rapportage van de GGD.

Over mijzelf: ik ben moeder van drie kinderen, geboren in 1997, 1998 en 2001. Ik ben sportief en onze zonen ook. Ik ga mee naar bijna alle judotoernooien waar zij aan deelnemen. Mijn grootste hobby is fotoboeken maken.